Szerviztevékenység:

Szervizünkben minden típusú személy- és kisteher gépjármű szervizelését szakembereink elvégzik, akik telefonon értesítik az ügyfeleket, amennyiben autójuk elkészült, illetve ha a javítás során bármely egyéb meghibásodás merülne fel. A hibák feltárását számítógépes járműdiagnosztikai eszközök is segítik. Műszaki vizsgáztatást és műszaki vizsgára való felkészítést is vállalunk, valamint karambolos autók tejes helyreállítását is üzleti partnereink segítségével.

Gumiszerelés:

Centrírozást, defekt javítását, téli- nyári gumiabroncsok cseréjét, illetve ezek szakszerű tárolását, valamint igény esetén, kedvező árakon gumiabroncsok és felnik beszerzését is vállaljuk üzleti partnereinktől.

OPEL alkatrész kereskedelem:

Cégünk 2006 óta foglalkozik használt OPEL alkatrészek forgalmazásával. Állandóan bővülő raktárkészlettel rendelkezünk, de ha éppen nincs raktáron, akkor rövid határidőn belül lehetőség szerint beszerezzük a hiányzó alkatrészeket és természetesen be is szereljük. Az alkatrészek többsége olasz és német beszállítóktól származik. Termékeink egy részét megtalálja a www.hasznaltauto.hu honlapján. Futárszolgálattal utánvétes szállítást vállalunk az ország egész területére.

Használt gépjármű kereskedelem:

Elsősorban külföldről behozott, kiváló állapotú gépjárművek értékesítését végezzük. A nálunk vásárolt autók esetében lehetőség van 1 év ”assistance” szolgáltatás igénybevételére is. Az autók átírását is igény szerint vállaljuk, akár 1 nap alatt.